Min bloggliste

tirsdag 15. november 2016

Jesi li i ti jedna od ovaca koje podupiru "pomazanike"?


12 Vodeće tijelo nije nadahnuto svetim duhom niti nepogrešivo. 
Stoga ono može pogriješiti kad su u pitanju doktrinarna tumačenja ili organizacijske
odluke. 
KS. FEBRUAR 2017. STR. 48, naslov “TKO JE DAKLE VJERNI I RAZBORITI ROB?”


Svjedoci kulini će sjediti na sastanku, ćitati ove dvije rećenice i neće shavatiti šta ovo znaći. Mnogi će ćak biti radosni i olaksaće im srce jer ovo vide kao jedan otvor za bjeg. Koristiće ove rećenice svaki put kada su suočeni sa pitanjem vjerodostojnosti vodećeg tjela. To pitanje bilo da dodje duboko iz sopstvenog bića ili od nekoga tko poznaje organizaciju jako dobro. Olakšaće im srce jer sada imaju dokaz da vodeće tjelo je jako ponizno.

Kula je postigla svoj cilj da otupi ljude do takve mjere da više nevide zamke iako gledaju pravo u njih. Kulini svjedoci neznaju više kako izgleda zamka, lukavstvo, klopka, kako je ćovjek namamljen.

Ovo me podsjeti na opću situaciju u svjetu. Oći imaju a nevide, uši imaju ali ne ćuju. bog ovog sveta osljepio ljude da nevide istinu.

Živimo u svjetu gdje zli ljudi su vođe, umjesto da su u zatvoru, a prićaju o istini i pravednosti sa lakoćom. U pismu stoji da netrebamo biti iznenadjeni jer:  Nije ni čudo! Ta sam sotona pretvara se u anđela svjetlosti.
Ove vodje strogo osuđuju svoje robove i zahtjevaju potpunu pokornost, pokornost u smrt. Vodeće tjelo priznaje da nisu nadahnuti i da prave greške u doktrinalnim tumačenjima ali mora ih se sljediti, pokazati vjernost i slušati kao Boga.

Svjedoci kulini probudite se!


Isus je rekao ovako: Tko nije sa mnom, protiv mene je ...
Kula NIKADA nije bila Bozija org. Kula je anti Hrist jer imaju duh, koji se protivi Hristu. 


Budite sigurni jeste li u pravu ili u krivu što se tiće kule jer vjećnost je dugo vrjeme da ćovjek je promašio destinaciju. Da, imaćete vjećnost da se kajete i neće vam biti nejasno da ste pogrešili. Znaćete sigurno da ste sami sebe prevarili jer radije ste vjerovali laži nego istinu. 
Cjelu vjećnost ćete imati gde će vas gristi svjes znajući izvan svake sumnje da ste vjerovali više ljudima nego Bogu. Ako odbacite Isusa destinacija nije vjećni ugodni san. Slušajte šta kula kaže: ...  ono može pogriješiti kad su u pitanju doktrinarna tumačenja 

Imam naime petoricu braće: neka im svjedoči da i oni ne bi došli u ovo mjesto muke.’
Luka 16:28


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar