Min bloggliste

mandag 12. august 2019

WAIT ... WHAT DID OBAMA JUST SAY IN THIS CLIP???

Otkrivenje 13 i sotonski sitem koji je iza čoška, Babel.



Ovdje sam prevela jedan isječak iz govora Obame ali on nije jedini koji priča o ovome. Buš je imao isto govor o svjetskom poretku ili New World Order a i mnogi drugi.

Interesantno je da rječ ORDER je korištena i od kule stražara, i ona zove svoje članove, članovi njezine order.( vidite ovdje gde sam uslikala internetsku stranicu o njenoj financijskoj situaciji u Engleskoj, označeno crvrnom bojom; "members of our order" )  IBSA Egleska

Svi sistemi / institucije imaju istu facu a to je; oduzmi slobodnu volju i budi bog u životima drugih.


Govor Obama:

... i za međunarodni poredak na kojem smo generacijama radili na izgradnji.
Obični muškarci i žene imaju premali uma da bi mogli upravljaju vlastitim poslovima.
Do reda i napretka može se doći samo kada pojedinci predaju svoja prava svemoćnom suverenu ...





Kulini svjedoci znajte da vi radite za ovaj sistem i da ste doprinjeli gradnji na različite načine. Pripremljeni ste za anitkrista koji če da vlada pre nego Isus Hrist dođe.
Ima mnogo dokaza da kula stražara je masonska organizacija i onaj koji želi da vidi istinu vidječe to. 

Kao što uvjek kažem nemojte meni vjerovati nego pitajte Jehovu u molitvi da li je kula stražara njegova organizacija.

Pročitajte otkrivenje 13 bez kulinih naočala i vidite da je to sistem zvjeri. Da li ste spremni, da li znate što je Božija volja u vezi toga i kako da izbjegnete da primite žig zvjeri?


Shavatite da Bog nije odredio za gnev one koji su stavili vjeru i Isusa Hrista nego ova osuda je za one koji ne vjeruju a i Israel.( 1Solunjanima 5:9 Jer Bog nas nije odredio za gnjev, nego za dobivanje spasenja po Gospodinu našemu Isusu Kristu, Rimljanima 11:26,27, Izaija 45:17; Jeremija 31:35-37)

Vrjeme je da ozbiljno razmislite o vašoj budučnosti i gde če te sprovesti vječnos. Religija ne može da spasi.

Priznajte Bogu u molitvi da ste grešnik i primite Isusovu  žrtvu na križu kao plaču Bogu za vaše grehe, primite oproštenje greha. Negde če te morati sprovesti večnost. Kula vas je lagala o paklu.


OvdjeWhat was the New World Order by President Bush? ču da ostavim link za jedan teks gde se ukratko objasni o novom poretku pa ako niste uopšte upoznati sa time možete tu da počnete. Koristite google translate, prevod ili pogledajte ako možete nači blogove na vašem jeziku o ovoj temi.

Objašnjene kulino o generaciji 1914 je pogrešno.
Ja sam naučila od krščana da oni vjeruju da generacija o kojoj Isus je pričao je generacija koja je vidjela da Izrael je dobio nezavisnost u 1948 i postali nacija. U Bibliji je zapisano da če se desiti to a i godina 1948 može se vidjeti mada ja nemogu o tome sada da pišem ali sam slušala govor jednog brata u vjeri koji je objasnio kako vidjeti da godina 1948 je u Bibliji. Stoga znamo da smo u zadnjim danima i budite sigurni kome pripadate. Vi ste na pogrešnom putu ako pratite kulu.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar