Min bloggliste

søndag 8. april 2018

Crkvene korporacije | žrtvuju intergritet za novac


Video is in english with croatian subtitle.


Djelim video zbog važnih informacija i ne činim reklame ni preporuke za YT kanal ili internetsku stranicu.

I kula strazara mora da se pridrzava ovih zakona.

Zahvaljivam se Vivid Light 888 za prevod.


Od minute 12:17 u videu tu se tvrdi da sam status 501(c)(3) identifikuje ove organizacije kao sinagoge sotone. Ja se ne slažem sa time. To nije slučaj sa svim crkvama ali jesu se stavili u situaciju gde mogu biti pod totalnom kontrolom države i moraju da kompromis vrše.

Isto se kaže da čitava krivica ne leži samo kod lidera nego individualni članovi crkve su isto krivi kao i lideri. Često su članovi ti koji teraju lidere da inkorporiraju status 501(c)(3)

Sa time se ne slažem jer kada sam bila JS ja nisam ni znala o ovim stvarima da postoje niti znala nisam kako funkcjonišu. To je vjerovatno slučaj sa mnogim crkvama ali nije sa svima.

Sve drugo u videu je odlično.


Crkve i verske organizacije koje prihvataju državno ovlašćenje za finansijsku korist su onda pod kontrolom države. Oni neizostavno postaju instrument vlade, sprovode agendu vladara i šire državnu propagandu. Sami članovi crkve često zahtijevaju od svoje crkve da dobije priznanje države kako bi se donacije izostavile iz njihovih poreskih izveštaja. Efekat je sledeći: • Država kontroliše crkvu. • Pogrešno tumačenje stihova iz Rimjanima pogl. 13 • Usklađuju se sa vladinom agendom. • Šire vladinu propagandu • Cenzoriraju istinu i pokazuju slepu poslušnost.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar